logo

P1070286

Mestelaarsdag 2018

Banner Metselaarsdag

Groene kinderopvang is helemaal niet moeilijk. Sterker nog, het werkt vaak veel beter als je denkt in simpele oplossingen. Kom naar deze leuke themamiddag voor en door metselaars. Leer en deel hier jouw groene praktijkervaring! Laat je inspireren door sprekers, workshops en activiteiten en hoor de laatste nieuwtjes over wat er speelt binnen Groen Cement, waaronder:

* Speciale gast:  Monique van Boom Onderzoeker en lector Pedagogie van het Jonge Kind, Hogeschool Antwerpen

‘Gluren bij de buren’, uitwisseling over groene kinderopvang  In Nederland en België

* Groen Spreekuur: Hier kun je al je vragen voorleggen aan experts uit het vakgebied Groene Kinderopvang over het dagthema, het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang en de regiometselaars.

* Diverse workshops en stands door inspirerende Metselaars, zoals: Natuurtekenen (Jasper de Ruiter), Touwknopen (Forest Kids /Jungle Fun), Natuurlijke oriëntatie (Natuurlijkheden)

Maar ook:

* Prijsuitreiking wedstrijd ‘ Dag van de Groene Kinderopvang’

* Uitleg en mogelijkheid medeondertekening landelijk Groen Manifest kinderopvang en scholen

Kortom, reden genoeg om te komen!

LOCATIE:

Wij zijn blij dat we voor deze middag gebruik mogen maken van de prachtige locatie van het supergroene Struin (KDV/BSO in de natuur) in Nijmegen, waar oprichter en directeur Matthijs de Gruijter jullie ook alles over zal laten zien en vertellen!

Struin

Dijkgraaf van Wijckweg 11

6522 KS, Nijmegen

PROGRAMMA:

  • 13.30-14.00        Aanmelden en welkom
  • 14.00-17.00        Programma
  • 17.00-18.00        Afsluiting/soep met broodjes

KOSTEN:

De kosten voor deze dag, inclusief koffie/thee/sap en soep zijn 25 euro.

AANMELDEN EN MEER INFORMATIE:

Let op! Er is maar plaats voor 50 deelnemers!

Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag per deelnemer naam, adres en functie doorgeven.

Voor meer informatie over deze dag en de verdere invulling van het programma, houd de website www.groencement.nl in de gaten of de facebookpagina van Groen Cement.