logo

P1070286

Agenda

2019

21 juni: Groen cement college: Meer informatie klik hier

22 mei: Jubileumsymposium Velp (GLD): Meer informatie klik hier

2018

26 oktober: de Nacht van de Nacht
De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de Natuur- en Milieufederaties. Doel van het evenement is aandacht vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling. De website biedt een overzicht van allerlei activiteiten die worden georganiseerd, van avondfotografie en griezelvertellingen tot wandelingen en dineren in het donker.   http://www.nachtvandenacht.nl/

23 november: Kinderopvang Live in Ede

Dit evenement van de vakbladen Kinderopvang en Management Kinderopvang is DE ontmoetingsplek voor pedagogisch medewerkers, gastouders en managers in de kinderopvang. Op het programma staan onder meer workshops, debatteren met deskundigen in het Kinderopvang Café en de vakbeurs.

  http://www.kinderopvangtotaal.nl/Home/Kinderopvang-Live/

Tips?
Heb je tips voor de agenda of organiseer je zelf een activiteit, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteiten?
Activiteiten in het kader van 2014, het Jaar van de Groene Kinderopvang kun je zelf toevoegen op de website   http://www.jaarvandegroenekinderopvang.nl onder het tabje groene agenda.